KIPPENSOEP
Heldere kippensoep met stukjes kip en gevuld met tauge, wortel, eiervlokken en een beetje mihoen. Gegarneerd met wat lenteuitjes.
KROEPOEK
Indonesisch bijgerecht, een luchtig krokant
Oestersaus – Lee Kum Kee 510ml
Oestersaus is een saus uit de Kantonese keuken die wordt gemaakt door bouillon, getrokken van oesters, zolang in te koken
CASSAVA KROEPOEK
Indonesisch bijgerecht, een ligt pikant, luchtig en krokant hapje
EBI FRY GARNAAL (PER STUK)
Krokant gefrituurde garnalen
GEBAKKEN BANAAN (4st)
Kort gefrituurde stukjes banaan in deeg, getopt met poedersuiker
KIPSATÉ (4st)
Malse kip op een spies met satesaus 4 stuks
Pikante saus
Pikante saus, de zelfde saus dat over de Babi pangang gaat.
PANGSIT GORENG
Gefrituurde deeg zakjes met kip