Gratis sushi rol!!

De spanning zit er bijna op! Morgen (10 juni) is eindelijk de uitslag van de eindexamens bekend. Om dit te vieren krijg je elke vrijdag in juni bij aankoop van twee soorten sushi, de derde gratis! Deze actie geldt alleen op losse sushi, niet op de sushi mixen. Groeten, Team Dynasty

Winactie Juni!

Beste mensen!

Met dit heerlijke zomerse weer geven wij twee gratis kleine poke bowls weg met ingredienten naar keuze! Wil je hier kans op maken? Ga dan even naar onze facebook pagina of instagram acount: dynastykortenhoef, en volg de stappen die daar staan.

Succes! De winnaar word bekend gemaakt op 17 juni.

Een nieuwe actie!

Beste gasten,

Wij hebben weer een nieuwe aanbieding!
Bestel vanaf nu op de website en maak kans op een sushibox t.w.v. €50,-.
Deze actie geld t/m 30 november 2020. Wij zullen elke 2 weken een lootje trekken en dan bekend maken wie er gewonnen heeft.
Houd dus goed deze pagina in de gaten om te kijken of u gewonnen heeft.

Met vriendelijke groet,
Team Dynasty

Moederdag

Dynasty heeft weer een kortingsactie.
Deze keer is de actie bestemd voor moederdag op 10 mei.
De actie is geldig tot en met 9 mei. U kunt vanaf vandaag al bestellen voor 10 mei.
U krijgt van ons 10% korting als u via onze website een van onze weekmenu’s besteld en hierbij de code: ‘’MAMA’’ intikt.
Dus wilt u uw moeder trakteren op een heerlijk weekmenu van Dynasty bestel dan voor 10 mei en krijg 10% korting!
Fijne moederdag iedereen!

OPENINGSTIJDEN 16:00 tot 20:00

Help Tom en Paulien

Bij elke menu c die we verkopen doneren we 2 euro

Na een fantastische wereldreis zijn ze begin maart, tijdens de laatste paar dagen van deze droomtrip, verzeild geraakt in een nachtmerrie.

Onze vrienden zijn betrokken geraakt bij een ernstig ongeval in Thailand. Zij hebben met hun auto een aanrijding gehad met een scooter waarop drie meisjes zaten. Tom en Paulien zijn lichamelijk in orde, maar op dit moment ligt één van deze meisjes in het ziekenhuis en vecht voor haar leven.. Hoe het allemaal gaat aflopen is nu nog onduidelijk. Wat in elk geval wél bekend is, is dat er enorm veel schade is aangericht en dat Tom en Paulien jullie hulp hard nodig hebben.

Naast de extreme zorgen die ze hebben om het meisje en haar familie, komen er nu ook financiële zorgen bij.

Ze kunnen het land vanwege het juridische traject niet verlaten en het laatste geld is overgemaakt naar de advocaten, die druk bezig zijn om alle mogelijke scenario’s zo snel mogelijk te tackelen. Het Thaise rechtssysteem werkt anders dan het Nederlandse rechtssysteem en dus zijn ze verstrengeld geraakt in een groot, lang en duur juridisch traject.

Ze hebben te maken met torenhoge kosten voor de advocaat, de potentiele rechtszaak en de schadevergoedingen aan de familie, maar in de tussentijd lopen hun vaste lasten in Nederland gewoon door en hebben ze allebei geen inkomen. Er moeten nieuwe tickets naar huis worden geboekt en verder moeten ze gewoon leven in Thailand (maar gelukkig is het niet het duurste land en vallen deze kosten nog mee).

De reisverzekering van de FBTO weigert iets te dekken, of überhaupt mee te denken.
Gemaakte afspraken worden niet nagekomen en het lijkt alsof ter plekke voorwaarden worden verzonnen.

In het meest gunstigste geval kunnen Tom & Paulien snel naar huis. In het meest vervelende geval zitten ze voor de komende maanden muurvast in Thailand. In ieder geval zitten ze nu al met enorme kosten. Dit wordt alleen maar meer.

Ze hebben jullie hard nodig. Alle beetjes helpen. We begrijpen als geen ander dat de Corona crisis zijn tol eist en dat het voor iedereen waanzinnig moeilijke tijden zijn. We hopen echter in totaal 4000 mensen te bereiken die een tientje kunnen en willen missen.

Als dit ons lukt, dan zijn Tom en Paulien uit hun financiële problemen. Help jij ons mee?

Afhaal & Bezorgen

Beste Gasten,

Vanwege de corona virus hebben we het restaurant gedeelte gesloten. Het is nog wel mogelijk om gerechten af te halen en te laten bezorgen.

We hebben voorlopig wel een kleinere kaart.

Met vriendelijke groet,
Team Dynasty

vers fruit 2020

Feestje in kortenhoef

28-02-2020

Voor 20 personen een catering mogen verzorgen, met exrta’s wat vers fruit.
(Zeer goed gegeten en perfect geregeld. Zeer fijn dat alles werdt gebracht en zo weer mee mag. Verder geen omkijken naar.)